Madderiouser's Blog

Just another WordPress.com site

pening ahai

….

motif blog nie aku belom jumpe..xpe..kau tunggu jap,,aku g carik sifu..

ehehe..

takpe…pelan2 la kan…ok…lek dulu degau aku karaoke..

dulu ler..sekarang aku dah takde mood nak karaoke lepak huha sane sini…aku dah suke duduk rumah je..sebelum nie aku benci duduk rumah..takat keluar 8malam-balik 8pagi tu..standard…balik umah..tido..  bangun petang..mandi2..siap2..lepak…melepak perkara yang paling best dalam hidup aku..dulu…

kawan aku ramai..sampai sekarang aku still contact dorang..ntah..maybe kau banyak budak..tapi berapa jangka masa hubungan kau?1tahun..dua tahun?kawan-kawan aku..dari tadika…sampai sekarang kami still berhubung…kawan dari tadika al wan,sekolah rendah,3sekolah menegah..ilp dan mfi..so aku selesa kalau balik kepong…

aku lahir kat hospital kuala lumpur,pastu duduk kat setinggan batu lima…umur 5,6 tahun pindah umah nenek…dari tadika sampai tingkatan 2…sekolah tadika al wan,sekolah rendah taman ehsan..sekola menengah kepong baru..oh ye,umah nenek…desa jaya taman ehsan…

tingkatan 3..sekolah menegah ade putra…sekolah menegah Allaudin masjid tanah…

tingkatan 4…teknik madzin alor gajah…

pastu ilp pedas…

Unikl MFI..

sekarang tengah paraktikal

yang aku tak berhubung sekarang budak sekolah kepong baru,kl je..yang lain..sampai sekarang..aku still contact macam la kepong,kl tu sebelah masjid tanah,melaka..ahai…psst ahad nie ade bbq kat templer park dengan kawan2 kepong..hoi..budak masjid tanah bila la nak wat..lepak kedai je memanjang..huh

jadilah bunga,semua suka..jangan jadi duri..semua benci..

so..tak perlulah kau kawan dengan brader bastand konon bila tayar kau pancit kat highway seremban..dia nak tolong…tak payah..cukup la akhlak baik..mana kau pergi..semua orang sayang..

mana kau tau dorang sayang kau?? ‘mad,bila kau nak balik?’   :’D

psstt…#tak boleh blah la dengan mamat nie megah dengan budak2 die padahal belakang2 jadi bahan umpat budak2 sendiri..

kawan adelah segala2nya..susah..senang..SAMA-SAMA..mereka duduk satu table dengan kita bukan atas ape kepentingan,mereke hormat kita bukan sebab title..

kenapa asyik nak lepak dengan kita..?sebab kita penyebab mereka berada dalam zon selesa tunjukkan watak sebenar mereka..tak perlu cover2..tak perlu malu2…

time mengadu,jangan menagis dah la..buat kene bahan je..hahaha

Advertisements

No comments yet»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: